Blog by LVYOU©  

deze #nieuwetijd brengt enorm veel veranderingen in de wereld en in ons leven.

hele heftige oorlogen zoals die in de  Oekraïne met rusland, en Israël met de palestijnen ( hamas ), overstromingen en weerstormen die ook veel mensen dakloos maakt. en niet te vergeten de vreselijk last die we nog hebben na corona. Ook wij merken dat iedereen een contact mijdt en vrienden elkaar zelfs helemaal vergeten.

 

We zouden graag daar verandering in brengen door advies en rust.

 

Misschien vinden we elkaar dan weer !

 

heb jij er ervaring mee, deel gerust je verhaal in onze email inbox. heb je tips voor anderen ? deze mag je ook altijd insturen.

 

Alles is welkom, aarzel nooit want ook jij mag deelnemen aan de mooie nieuwe wereld.

we hopen met het blog van lvyou wat staat voor " love you " hou van jezelf of wees lief voor jezelf (als het een ander even niet lukt, om jou bij te staan in misschien wel alle daagse dingetjes of dagelijkse struggels !

 

elke maand updaten we onze webshop met nieuwtjes en tips over de veranderingen in de wereld.

kennis over de spirituele wereld en natuurlijk....de wondere wereld van de allermooiste kristallen die met hun energie krachtige helpers zijn !

 

Check regelmatig ons blog en blijf up to date ......

Overprikkeling..wat is dat ?

Ervaren jullie ook al geruime tijd dat alles zo snel gaat, en dat je zo vreselijk veel moet ? Soms raken we overprikkeld. Maar hier is zeker iets aan te doen hoor. neem een kopje thee en lees de gouden tips Hieronder;

Read more »