Alweer zo'n zeven jaar geleden startten we met de creatie van hobbyhorses. na uitgekeken te zijn op het restylen van de schleich paarden werd het echt een passie. het eerste event vond plaats in het zuiden van nederland. vlakbij mijn woonplaats zundert. 70 deelnemers met geweldige aanhang maakten er een geweldig hobby horse event van !  een mega leuke tijd was dat en wat gaan de jaren snel. studie volgde en het maken van hobbyhorses werd steeds lastiger door het gebrek aan tijd. intussen hebben we een herstart gemaakt........en hoe ! MRP Hobbyhorses is nu ovega-stables geworden en we zijn superblij dat we jullie nog heel vaak online zien en op events ! dank daarvoor !!!!

 

Hieronder lees je alles wat ons bij Ovega bezig houdt, waar onze interesses liggen, wat jullie allemaal mogen verwachten en natuurlijk wat er allemaal speelt in de wereld en bieden we graag een luisterend en helpend oor..

mega-fan van ovega-stables? vergeet dan nooit de # @ te vermelden bij je posts 🏅

 

wij lezen graag hoe sportief jij je dagen vult met het zelf (diy) maken van jouw eigen hobbyhorse, tot wat jij leuk vindt in deze fantastisch sportieve en gezellige community waar vriendschappen sluiten een begrip is geworden na de nare corona periode.

Heb je een onderwerp waar je graag onze mening over hoort in dit blog, aarzel dan nooit om een email te sturen !

have fun in de oneindige wereld van hobbyhorsing by ovega " we choose joy " đŸ€™đŸ»

 

liefs team ovega

Ovega hobbyhorse event spring 2024

Crystals & Minerals

Je hebt het goed gezien, wij houden van wat de natuur gratis voor ons maakt, kristallen en mineralen. En dan niet alleen in onze prachtige collectie frontriemen die je hier online kunt kopen !  we breiden onze collectie kristallen elke maand verder uit. Heb je het zakje met super cute ruwe edelstenen al gezien die je in onze webshop kunt kopen ?  Draag knuffelstenen of kleine ruwe kristallen bij je in de broekzak en niet te vergeten, leg ze onder je hoofdkussen in je slaapkamer. 

Read more »

Ovega Stables Strass & Crystals

Wie houdt er niet van strass en crystals. Daarom zijn we enorm trots om de eerste in nederland te zijn met een geweldige uitgebreide collectie frontriemen die jouw hobbyhorse laat stralen. Volg op instagram ovega stables Collections om te zien wat we maandelijks inkopen en maken voor jullie in de webshop  !

Read more »

MRP HOBBYHORSES

We gaan even terug in de tijd toen ik startte met mijn eerste hobbyhorses webshop genaamd #Mrphobbyhorses. dat kennen jullie vast allemaal nog wel.

Read more »